Author Archives: vladithemaster

Пазаруване на подаръци от интернет

giftsПазаруването през интернет навлиза във всекидневието на всеки един много по-осезаемо. Абсолютно всичко почна, след като населението откри, че онлайн може спокойно да се намери всичко. Постепенно и съвсем естествено се мина и през фаза, в която онлайн се закупуваха само и единствено покупки с цени по-ниски от на тези в реалните магазини. И по този начин до днес, като закупуването от онлайн магазини е в посока да замени напълно това от реално съществуващите.

Едно наистина от най-приятното прилагане на пазаруването през интернет е купуването на подаръци. Свикнали сме то да отнема страшно много време и усилия, но вече само с малко на брой клика на компютърната мишка, намираме изобилие от сайтове, предоставящи голямо многообразие на артикули, идеални за хубав подарък за всеки един повод и човек. Те обикновено са поставени в подкатегории в зависимост от всичко това за кого точно са идеални, а това пести доста повече време в намирането на наистина уникален дар.

За какво реално да бъдете нащрек, ако избирате хубав подарък от магазин в нета?

Съществуват редица полезни неща, на които непременно е хубаво да внимаваме, като подбираме от кой точно сайт да купим подаръка. За начало намерете секцията “Изпращане” и вижте точно какви са условията, крайните цени и най-вече конкретното време за доставяне. Много голяма част от магазините онлайн нямат наличните продукти, които предлагат, а ги вземат от доставчиците си неминуемо след като някой си поръча. С именно тези магазини срока за доставка обикновено е по-голям, а в повечето случаи не се изпълнпват на време, защото абсолютно всичко е в ръцете на доставчиците им. Но ако в страницата за доставка е показан период от 1 ден, разбира се това дава гаранция, че продуктът е наличен. На този интернет магазин можете да бъдете спокойни и да се доверите, че избраният подарък ще е навреме за празненството, за когото е посветен.

Следващата стъпка е да намерите крайната цена на доставянето. Ако случайно тя не е отбелязана в страницата за изпращане, незабавно се обадете и ги попитайте. Не поръчвайте в случай, че не сте наясно с окончателната сума, тъй като ще е възможно да останете изненадани неприятно, след като куриерът пристигне.

Като се изключи доставянето, изключително важни са общите условия за замяна и връщане. Понеже става въпрос за закупуване на сувенири, за които нито веднъж не можем да сме уверени, че ще са коректния размер примерно, подберете магазин, в когото връщането и подменянето са безпроблемни и възможни.

Прегледайте интернет профилите на магазина. Ако мъжете и жените закупуват подаръци, срокът за изпълнение на поръчката е на главно място. Но ако клиентите не са доволни определено има реален шанс рейтингът на магазина във фейсбук да е нисък.

Задължително, докато е изпълнимо, избирайте да платите с плащане при доставка. Погледнете пратката малко преди да я изплатите.

Като откриете подходящ онлайн магазин за хубави подаръци, като съвсем спокойно е възможно да се доверите, изберете подаракът ви или дори позвънете на предложения телефон за допълнителна консултация какво реално да подарите позовавайки се на случая и човека. Приятно пазаруване!

Открийте още: http://www.artstudio.bg/wood/27-оригинални-подаръци

Но как да си изкараме добре почивката

pool vacationЗа качествена ваканция са нужни – приятелството, храната, забавленията, съня, за да е изпълнена с радост, вдъхновение, щастие и здраве. Следвайте стъпките и ще постигнете всичко:

Плаж, басейн, ски
Приятни занимания според времето – ски, сърф, плаж, пързаляне с шейна. Свежия въздух и скоростта ще ви дадат усещане на вдъхновение.

Тананикане
Пеенето е обвързано с намаляване на стреса. А това се казва емоционално здраве.

Хапвайте ментови бонбони
Научните проучвания доказват, че единствено миризмата на ментол ще внесе освеженост в съзнанието и ще ви напълни с жизненост.

Яжте бисквитки
Не мислете за диетите, защото те няма да са абсолютно нищо в сравнение с празничното състояние, носейки ви именно тези вкусотийки. В почивка сте все пак.

Изгледайте комедиен филм
Дори мисленето за това покачва хубавото ви настроение и чисто ново проучване сочи, че хормонът на щастието се повишава с 27%.

Дискотека
Можете да отидете на танци. Голяма част от хората са по-щастливи, когато танцуват.

Цвете до спалнята
Всички са в по-добро състояние целия ден, като се събудят и забележат цветя, казва Нанси Еткоф, анализатор в Харвардския университет.

Помогнете на някого
Скорошно проучване показва, че хората, като са били попитани да извършват различен вид акт ежедневно – малки джентълменски действия – в пъти покачва щастието до 10 дена.

Вземете си удобна възглавница
За да се будите освежени, ведри и заредени с ентусиазъм, вие имате необходимост от комфортна възглавничка.

Подарете си време за красота
Маска за лице, посетете маникюриста и фризьора си и т.н.

Потопете се в една хубава книжка
„Четенето би могло да има действие на успокоение”, споделя д-р Тимъти Шанаян.

Продължете тук: https://www.melnicite.bg/pool/

Няколко съвета в избор на кетъринг услуги

cateringТвърде често повечето хора дори не успяват да си спомнят за изминало сватбено парти, на което са били поканени. Несъмнено всичко това е така, тъй като повечето тържества не поднасят нищо чудесно като спомен у поканените, колкото и абсурдно да изглежда точно това за такъв важен момент в пътя на всяка обичаща се двойка.

Как да се получи по този начин, че вашето празненство да се запечата във вашите спомени? В настоящата статия няма да говорим за облеклото на влюбените, нито за критериите за избор на чудесен ресторант, а ще коментираме храненето.

Вероятно абсолютно всеки от нас е чувал максимата, че на хората им е необходимо единствено 2 неща, за да е щастлив – храна и зрелища. В случай, че имате затруднения с организирането на тържеството ви добра идея е да откриете професионална кетъринг фирма. Предоставяйки отговорността в ръцете на експертите вие ще си гарантирате едно наистина страхотно преживяване, каквото приляга за всеки добър празник.

Долу ще ви поднесем няколко великолепни съвети за избора на кетъринг фирма, и благодарение на които ще успеете да изберете най-правилната кетъринг фирма в София.

1. Малко след като вече сте измислили мястото, часа и датата, там където ще се състои тържеството, е време да разгледате в глобалната мрежа и да направите избор за кетъринг услуги, най-добре отговарящи на вашите изисквания

2. Когато вече сте избрали кетъринг фирма е задължително да ги потърсите и подробно да ги разпитате за набора от услуги, които предлагат и да им кажете своите собствени намерения, и да е възможно да ви кажат дали ще е възможно да се справят с тях или просто ще трябва да търсите някаква друга фирма за кетъринг

3. Бройката на гостите на партито е изключително съществена. Сумата на услугата за кетъринг ще зависи в огромна степен от текущия фактор, ето защо е препоръчително да изготвите коректен списък с имената на гостите

4. С какви пари разполагате? Ако не сте заделили точен бюджет е нужно да го извършите. Ако пък се окаже, че средствата не са ви достатъчно – изменете бройката на присъстващите. Поздравления!

Прочетете пълната информация: essencecatering.bg

Невероятна и здравословна пица

pizza

Ако човек си помисли за чудесна пица първо и най-важно идващо му на ум, задължително е „нездравословна”. Една пица обаче би могла да е много здравословна, в зависимост от съставките и това как се прави.

Рецептата за здравословна вкусна пица е изключително елементарна и се привежда до избора на правилните съставки. Малко преди да започнете да се притеснявате за гарнитурата, хубаво е да се замислите за тестото. Ще намерите най-различни видове тесто, но тесто без глутен би гарантирало, че абсолютно всеки ще може да се радва на Творението ви. За съжаление голям брой от тестото за пица без глутен притежават малък неприятен проблем – на вкус са отвратителни. Тестото за пицата с липса на глутен стандартно е твърде тестливо или адски хрупкаво и се разпада. Намирането на крехкият баланс измежду двете много често е много трудно. Хубавата рецепта е точно тази, включваща различни типове брашно като брашно тапиока, сорго брашно или от кафяв ориз. Допълнителни съставки например зехтин, оризов оцет, кафява захар и морска сол ще добавят приятен вкус към тестото и ще предотвратят да изсъхне прекалено много.

Щом като приключите с тестото може спокойно да започнете с гарнитурата – тънка или дебела, квадратна или кръгла. Хубавата рецепта е точно тази, която не прави гарнитурата суха прекалено много. Запичате докато тестото се набухне, точно тогава извадете и добавете всички останали елементи. Соса за пици е несъмнено значително важен. Вече можете да откриете органични сосчета за разкошна пица през интернет и в отделни специализирани в сферата магазини. Може да си го направите сами, като закупите точните домати, сложите билки и чесън и пасирате . Вие преценявате колко гъст ще е сосчето и точно какви добавки ще се използват, като това е възможно да ви даде по-пикантен или по-сладък вкус. Плюса от домашно сътворен сос е това, че не се създават завишени стойности на захар или натрий, съдържащи се в бурканните версии.

Когато говорим за сиренето – моцарела или козе сирене са класика. Можете да позлвате много или малко. Налице са версии, които ползват мляко с ниска масленост, избягвайки допълнително количество на мазнини, от което нямате никаква нужда. Сиренето е необходимо да обхваща колкото се може повече пица, гарантирайки Ви прекрасния вкус, който вие желате. Гарнитурата може да бъде зеленчуци, като се започне от броколи и се стигне до краставички. Включването на няколко най-различни всеки път би ви помогнало да намерите на кои от тях да се доверявате повече.

Поставете абсолютно всичко това във фурната, докато сиренето се размекне и получите вкусна, здравословна пица, която сте създали от нищото.

В случай, че всичко това ви изглежда трудно, можете спокойно да се доверите изцяло на Мелниците и техните собствени страхотни пици с реална възможност за доставяне до вашия дом!

Натиснете тук: http://melnicite.com

На плаж в страната ни

beach holiday

Ето, че скоро пак ще бъде летния сезон и е време да се замислим, и за това къде по-точно ще почиваме. В нашето онлайн пространство на лице са много уеб сайтове с пакети за почивки и екскурзии на море не единствено в нашата родина, също така и в южните ни съседи. Българският турист притежава не малък избор. Всяка от трите държави има своите собствени положителни и отрицателни страни. Турция разполага със слава на страната с най-евтините почивки, но пък не и високо обслужване. Гърция се намира в другата крайност – големи крайни цени, добро качество.

А по средата някъде е Страната ни. Тук избора е много голям, всеки един от нас би могъл да отиде за седмица на палатка или за 1 седмица в пет звезден хотелски комплекс. Често и скъпите хотели нямат много високи цени в самото начало на лятото. Нашата страна определено има и още един голям плюс – не трябва да се съобразяваме с друга култура и да говорим на непознат език. Така, от къде да започнем при избирането на почивката ни през лятото в България. Най-добре от интернет сайт с много предложения за почивка и екскурзия на море, за да имаме правилен избор и да е възможно да се сравнят различните предложения. В случай, че избора ни за дестинация е направен, следващата ни стъпка е да съберем информация за дестинацията, на която отиваме. Хубаво е да разберем, какви точно красоти има около вас, какво точно е възможно да видим в близките градове и друга полезна информация, която може да ни е полезна по време на присъствието ни там.

Възможно е да използваме уеб сайта, който ни дава реална възможност да си правим списък и да запазваме важна информация, за това – Какво точно желаем да направим точно преди да потеглим, по време на самото пътуване и малко след като то приключи.

Усети мига, направи си почивка веднага

exotic vacation

Напрягането на работното място нараства, процеса на работа започва да тече все по-бавно, а задачите да се увеличават повече – мислите си, че е дошъл момента за нова работа, но всъщност просто е време за малко релакс. Човек се замисля: „Не сега, имам адски много ангажименти”, „не е възможно да го направя”, но работния процес никога няма да приключи, а текущи разходи ще има винаги, затова не отлагайте много повече, починете си веднага. Екскурзия, която от много време планирате, прекарване на времето с любимите хора на забавно местенце или прекрасна ваканция с весела компания, обмислените дни за забавно разнообразие и временно бягство далеч от ротинното и натоварено всекидневие. Изниква въпроса – семейна почивка, но къде?

В днешно време има най-различни и конкурентни маршрути по едни от най-екзотичните дестинации в страната и чужбина.

Може да прегледаме много хотели докато извадим късмет да открием свободно място, разполагащо с всички искани от нас удобства, но надали в XXI-век, когато всеки един е свикнал да използва чудесно новите технологии, идеята да разчитаме на късмет не би ни се сторил оптимален. Всичко това би коствало страшно много търпение, време, а за фамилия с много малки дечица е почти нериализуемо. Тогава на помощ се появява Internet. В мрежата има всичко за всеки. На лице са десетки уеб страници, предлагащи подробна полезна информация за отделните туристически обекти имащи снимки, контакти за запазване, актуална карта за разположението на обекта, кратко описание на обекта, предлагани екстри, отзиви, забележки и коментари на хора които вече са били там. Независимо от мястото, където ще изберете да бъдете начина, по който вие ще го намерите или от избраната дестинация, когато изтощението Ви дойде в много повече решението е само едно: „Не забавяйте още повече, а се забавлявайте на точно тази мечтана лятна почивка, на която вие ще се отпуснете, разсеете и презаредите с нови сили, за да посрещнете трудностите на утрешния ден”.

Намерете още детайли: http://www.rozzitravel.com/