Monthly Archives: September 2016

На плаж в страната ни

beach holiday

Ето, че скоро пак ще бъде летния сезон и е време да се замислим, и за това къде по-точно ще почиваме. В нашето онлайн пространство на лице са много уеб сайтове с пакети за почивки и екскурзии на море не единствено в нашата родина, също така и в южните ни съседи. Българският турист притежава не малък избор. Всяка от трите държави има своите собствени положителни и отрицателни страни. Турция разполага със слава на страната с най-евтините почивки, но пък не и високо обслужване. Гърция се намира в другата крайност – големи крайни цени, добро качество.

А по средата някъде е Страната ни. Тук избора е много голям, всеки един от нас би могъл да отиде за седмица на палатка или за 1 седмица в пет звезден хотелски комплекс. Често и скъпите хотели нямат много високи цени в самото начало на лятото. Нашата страна определено има и още един голям плюс – не трябва да се съобразяваме с друга култура и да говорим на непознат език. Така, от къде да започнем при избирането на почивката ни през лятото в България. Най-добре от интернет сайт с много предложения за почивка и екскурзия на море, за да имаме правилен избор и да е възможно да се сравнят различните предложения. В случай, че избора ни за дестинация е направен, следващата ни стъпка е да съберем информация за дестинацията, на която отиваме. Хубаво е да разберем, какви точно красоти има около вас, какво точно е възможно да видим в близките градове и друга полезна информация, която може да ни е полезна по време на присъствието ни там.

Възможно е да използваме уеб сайта, който ни дава реална възможност да си правим списък и да запазваме важна информация, за това – Какво точно желаем да направим точно преди да потеглим, по време на самото пътуване и малко след като то приключи.