Monthly Archives: February 2017

Невероятна и здравословна пица

pizza

Ако човек си помисли за чудесна пица първо и най-важно идващо му на ум, задължително е „нездравословна”. Една пица обаче би могла да е много здравословна, в зависимост от съставките и това как се прави.

Рецептата за здравословна вкусна пица е изключително елементарна и се привежда до избора на правилните съставки. Малко преди да започнете да се притеснявате за гарнитурата, хубаво е да се замислите за тестото. Ще намерите най-различни видове тесто, но тесто без глутен би гарантирало, че абсолютно всеки ще може да се радва на Творението ви. За съжаление голям брой от тестото за пица без глутен притежават малък неприятен проблем – на вкус са отвратителни. Тестото за пицата с липса на глутен стандартно е твърде тестливо или адски хрупкаво и се разпада. Намирането на крехкият баланс измежду двете много често е много трудно. Хубавата рецепта е точно тази, включваща различни типове брашно като брашно тапиока, сорго брашно или от кафяв ориз. Допълнителни съставки например зехтин, оризов оцет, кафява захар и морска сол ще добавят приятен вкус към тестото и ще предотвратят да изсъхне прекалено много.

Щом като приключите с тестото може спокойно да започнете с гарнитурата – тънка или дебела, квадратна или кръгла. Хубавата рецепта е точно тази, която не прави гарнитурата суха прекалено много. Запичате докато тестото се набухне, точно тогава извадете и добавете всички останали елементи. Соса за пици е несъмнено значително важен. Вече можете да откриете органични сосчета за разкошна пица през интернет и в отделни специализирани в сферата магазини. Може да си го направите сами, като закупите точните домати, сложите билки и чесън и пасирате . Вие преценявате колко гъст ще е сосчето и точно какви добавки ще се използват, като това е възможно да ви даде по-пикантен или по-сладък вкус. Плюса от домашно сътворен сос е това, че не се създават завишени стойности на захар или натрий, съдържащи се в бурканните версии.

Когато говорим за сиренето – моцарела или козе сирене са класика. Можете да позлвате много или малко. Налице са версии, които ползват мляко с ниска масленост, избягвайки допълнително количество на мазнини, от което нямате никаква нужда. Сиренето е необходимо да обхваща колкото се може повече пица, гарантирайки Ви прекрасния вкус, който вие желате. Гарнитурата може да бъде зеленчуци, като се започне от броколи и се стигне до краставички. Включването на няколко най-различни всеки път би ви помогнало да намерите на кои от тях да се доверявате повече.

Поставете абсолютно всичко това във фурната, докато сиренето се размекне и получите вкусна, здравословна пица, която сте създали от нищото.

В случай, че всичко това ви изглежда трудно, можете спокойно да се доверите изцяло на Мелниците и техните собствени страхотни пици с реална възможност за доставяне до вашия дом!

Натиснете тук: http://melnicite.com