Monthly Archives: July 2017

Няколко съвета в избор на кетъринг услуги

cateringТвърде често повечето хора дори не успяват да си спомнят за изминало сватбено парти, на което са били поканени. Несъмнено всичко това е така, тъй като повечето тържества не поднасят нищо чудесно като спомен у поканените, колкото и абсурдно да изглежда точно това за такъв важен момент в пътя на всяка обичаща се двойка.

Как да се получи по този начин, че вашето празненство да се запечата във вашите спомени? В настоящата статия няма да говорим за облеклото на влюбените, нито за критериите за избор на чудесен ресторант, а ще коментираме храненето.

Вероятно абсолютно всеки от нас е чувал максимата, че на хората им е необходимо единствено 2 неща, за да е щастлив – храна и зрелища. В случай, че имате затруднения с организирането на тържеството ви добра идея е да откриете професионална кетъринг фирма. Предоставяйки отговорността в ръцете на експертите вие ще си гарантирате едно наистина страхотно преживяване, каквото приляга за всеки добър празник.

Долу ще ви поднесем няколко великолепни съвети за избора на кетъринг фирма, и благодарение на които ще успеете да изберете най-правилната кетъринг фирма в София.

1. Малко след като вече сте измислили мястото, часа и датата, там където ще се състои тържеството, е време да разгледате в глобалната мрежа и да направите избор за кетъринг услуги, най-добре отговарящи на вашите изисквания

2. Когато вече сте избрали кетъринг фирма е задължително да ги потърсите и подробно да ги разпитате за набора от услуги, които предлагат и да им кажете своите собствени намерения, и да е възможно да ви кажат дали ще е възможно да се справят с тях или просто ще трябва да търсите някаква друга фирма за кетъринг

3. Бройката на гостите на партито е изключително съществена. Сумата на услугата за кетъринг ще зависи в огромна степен от текущия фактор, ето защо е препоръчително да изготвите коректен списък с имената на гостите

4. С какви пари разполагате? Ако не сте заделили точен бюджет е нужно да го извършите. Ако пък се окаже, че средствата не са ви достатъчно – изменете бройката на присъстващите. Поздравления!

Прочетете пълната информация: essencecatering.bg